Consiliul Judeţean al Elevilor Tulcea organizează concursul „ Dansez şi cânt pentru liceul meu “

Dansez şi cânt pentru licerul meu

Consiliul Judeţean al Elevilor Tulcea în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret organizează astăzi, începând cu ora 15.00, la Palatul Copiilor din municipiu, a treia ediţie a concursului „Dansez şi cânt pentru liceul meu”. Concursul se adresează elevilor din liceele judeţului şi aduce pe scenă trupele de dans din toate liceele  judeţului Tulcea, punându-le în competiţie pentru a câştiga marele premiu. Juriul va fi format atât din reprezentanţi ai elevilor cât şi ai DJST şi profesori de specialitate din Palatul Copiilor Tulcea.

„Anul acesta ne bucurăm pentru prima dată şi de prezenţa colegilor de la Liceul <<Dimitrie Cantemir>> Babadag şi Liceul <<C-tin Brătescu>> Isaccea, elevii de la Liceul Tehnologic Topolog fiind prezenţi încă de la prima ediţie a concursului. În plus majoritatea elevilor liceelor din municipiului Tulcea sunt implicaţi în această activitate”, a precizat Mădălina Spânoae, preşedinta Consiliului Judeţean al Elevilor Tulcea.

„În fiecare an numărul echipelor participante a crescut. Ne dorim ca în anul ce urmează toate liceele judeţului să participe la această competiţie”, au transmis organizatorii.