Pedalăm împreună – Descoperă Cetatea Enisala

Cetatea Enisala

Asociaţia Tinerilor Ruşi Lipoveni din Sarichioi, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Tulcea, cu sprijinul Primăriei Comunei Sarichioi şi a Şcolii Generale din localitate, invită iubitorii de mişcare, indiferent de vârstă, sâmbătă, 12 aprilie, în intervalul orar 10:00-15:00, să participe la evenimentul sportiv „Pedalăm împreună – Descoperă Cetatea Enisala”.

Evenimentul are ca scop încurajarea populaţiei la mişcare prin folosirea bicicletei, unul dintre cele mai populare şi iubite mijloace de deplasare, atât în oraş, spre locul de muncă, pe drumuri scurte, cât şi pentru plimbările din weekend prin parcuri, în aer liber. Activitatea constă în deplasarea pe biciclete a unui număr cât mai mare de persoane, pe drumul judeţean DJ 222, între lo-calităţile Sarichioi – Enisala, cu punct de so-sire, cetatea. După un scurt popas pentru admirarea zonei, participanţii se vor întoarce la Sarichioi.

Astfel, doritorii sunt aşteptaţi la Sarichioi, începând cu ora 10.00, în faţa Centrului Cultural al Comunităţii Ruşilor Lipoveni, de unde se va da startul evenimentului.