Suntem Trust Fireworks România by AFV Media Serv SRL prezenţi din 2005 pe piaţa de profil şi vă oferim o gamă largă de focuri de artificii profesionale si efecte speciale SFX pentru festivaluri, concrete, zilele oraşelor, spectacole artistice, evenimente corporate, meciuri de fotbal, petreceri private, nunţi, botezuri, lansări de produse, evenimente mondene, prezentări de modă şi altele.

În momentul de faţă derulam un proiect cu Fonduri Europene pe axa 2.2 ITI în zona Deltei Dunării şi oferim pachete cu preţuri avantajoase instituţiilor din zona respectivă în special cu ocazia Zilelor Municipiului, Comunelor şi a Oraşelor dar şi a manifestărilor organizate cu ocazia Revelionului 2023 -2024.

Mentionez că suntem înscrişi în Sistemul Electronic de Achizitii (SEAP) şi suntem prezenţi şi în Ghidul Primăriilor.

Putem organiza declanşarea spectacolului pirotehnic atât de pe uscat cât şi de pe apa cu ajutorul pontonului, ideal pentru locaţiile aflate pe marginea lacului, spectacolul de artificii reflectându-se în apă şi creând o imagine superbă. Vă oferim pachete personalizate de artificii în funcţie de evenimentul dumneavoastră.

„Focuri de artificii în timpul zilei” se referă la spectacolele de artificii care sunt proiectate și programate pentru a fi vizibile și plăcute în timpul zilei, spre deosebire de artificiile tradiționale de noapte, care sunt iluminate de cerul întunecat. Aceste daytime fireworks folosesc adesea tehnici și materiale speciale pentru a crea efecte vibrante și colorate care pot fi văzute chiar și în prezența luminii soarelui.

De asemenea vă oferim efecte speciale de scenă –SFX (sparkulare, lansatoare jeturi CO2, aruncătoare de flăcari, tunuri de confetti, streamere, fum greu şi fum vertical) pentru evenimente în aer liber dar şi pentru interior.

Avem personal specializat şi calificat, pirotehnicieni avizaţi cu peste 550 de evenimente la activ.

În portofoliul nostru de clienţi se afla: Primăria Tulcea, Primăria Crişan, Primăria Mahmudia, Primăria Baia, Primăria Braşov, Primăria Sector 5, Primăria Mangalia, Primăria Mănăsia, Primăria Urziceni, Primăria Câmpina, Reprezentanţa Comisiei Europene la Bucureşti, Ambasada Emiratelor Unite, ForzaZU, StoneBird, FlightFestival, Festivalul Româno–Bulgăresc “Marea Neagră cu Maramă şi Dunărea cu Năframa”, Festivalul Turcesc, Bucharest International Air Show si altele.

Ne puteti contacta la 0722.304380 sau office@focdeartificii.ro