Loturile de baschet de la CSS Tulcea, probleme serioase la turneele semifinale

Loturile de baschet probleme serioase

Şanse aproape nule de calificare la turneele semifinale pentru echipele de baschet U15 şi U18 în finale. Dincolo de problemele de ordin financiar care pun frână performanţei la CSS, ambele echipe sunt serios decimate de indisponibilităţi. Lotul U18 face deplasarea la turneul semi-final de la Bucureşti fără o serie de jucători importanţi în angrenajul echipei.

„Cred că avem şanse minime de calificare. Trebuie să fim realişti. Avem patru dosare medicale. Va fi extrem de dificil”, ne-a declarat antrenoarea de la Clubul Sportiv Şcolar, Mihaela Grecu.

Nu sunt disponibili fiind accidentaţi grav: Florian Paraschiv – extremă, Lucian Alexeev – pivot, Ştefan Radu – pivot şi Gabriel Teclaş – pivot.

Probleme de efectiv are şi echipa de baschet masculin U15 de la Clubul Sportiv Şcolar Tulcea. Antrenoarea Mihaela Radu nu va putea conta pe o serie de jucători care au fost convocaţi la olimpiade.

„Avem elevi antrenaţi într-o serie de acţiuni educative. Mai facem şi carte. Vom încerca să ne descurcăm aşa cum putem”, a spus Grecu.