Echipa Pescăruşul Sarichioi a excelat în cadrul Turneului Regional la Minifotbal care s-a desfăşurat weekendul trecut la Iaşi. Astfel, Pescăruşul Sarichioi a câştigat regionalul la minifotbal, fiind  pentru prima dată în istorie când o echipă tulceană reuşeşte o asemenea performanţă.

Tiberiu Mocanu, Vitali Finoghen şi Iulian Zaiţ au reuşit performanţa de a crea un grup extraordinar care a trecut de Luxury Team Bucureşti cu scorul de 6 la 1, de Stone Team Bistriţa cu 3 la 1 şi să câştige la penalty cu Colosseum Iaşi.

De asemenea, echipa Pescăruşul Sarichioi a reuşit prin performanţa obţinută să se califice la Turneul European la Minifotbal, EMF Euro Cup, care se va desfăşura în Bulgaria, la Nisipurile de Aur, în perioada 18-22 septembrie.

„Datorită rezultatului obţinut suntem calificaţi la Turneul European al Minifotbalului, EMF Euro Cup, care se va desfăşura în Bulgaria. Este prima participare şi este o performanţă foarte mare pentru o echipă atât de mică”, a adăugat primarul comunei Sarichioi.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.