Primăria Tulcea prin SC Coral Impex demarează începând de joi o nouă etapă de dezinsecţie pentru combaterea ţânţarilor în municipiu, ce se va desfăşura până la data de 14 august. Acţiunea de dezinsecţie se va desfăşura în perioada menţionată începând cu ora 21.00.

Locuitorii municipiului sunt rugaţi să evite zonele unde se efectuează serviciile de dezinsecţie. Astfel, cetăţenii sunt sfătuiţi să evite în intervalul orar 21:30 – 22:30 intrarea în Parcul Victoria, Parcul Lac Ciuperca şi Parcul Personalităţilor.

„În perioada 08 – 14.08, începând cu ora 21:00, SC Coral Impex SRL va efectua servicii de dezinsecţie, combatere ţânţari, pe domeniul public. Rugăm cetăţenii municipiului Tulcea să evite zonele unde se efectuează serviciile de dezinsecţie şi să nu stea în raza de acţiune a utilajelor când se pulverizează soluţiile de lucru. În această perioadă, în intervalul orar 21:30 – 22:30 să evite intrarea în Parcul Victoria, Parcul Lac Ciuperca, Parcul Personalităţilor”, a transmis Primăria Tulcea.

Substanţa utilizată este Cymina Plus substanţa activă cypermethrin, piperonilbutoxid, tetrametrin, cu concentraţia de 50 ml produs în 3 litri apă/solvent. Face parte din grupa principală 3, TP 18, avizată de Comisia Naţională pentru Produse Biocide.