Un videoclip de promovare a cărţii preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, intitulată ”În slujba ţării”, a fost lansat joi.

În primul spot de prezidenţiabil al lui Nicolae Ciucă, el povesteşte despre o misiune în care ”a fost o ploaie de lovituri de AG-7, peste 24 de lovituri”.

În videoclip sunt incluse imagini cu Batalionul 26 Infanterie ”Neagoe Basarab”, dislocat în Afganistan, şi cu Nicolae Ciucă, pe atunci locotenent colonel, comandant al batalionului de infanterie participant la misiune în Irak, în 2004.

În videoclip sunt şi imagini cu regizorul Sergiu Nicolaescu, în care vorbeşte despre misiunile soldaţilor.

De asemenea, sunt prezentate şi alte momente din cariera lui Nicolae Ciucă, videoclipul încheindu-se cu coperta cărţii acestuia, ”În slujba ţării”, care urmează să fie disponibilă în curând pe site-ul nicolaeciuca.ro.

https://nicolaeciuca.ro/in-slujba-tarii/

Prin această carte, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, se prezintă într-o lumină nouă şi recunoaşte că nu se consideră un politician tipic.

„Sunt un om muncitor, cu credinţă şi frică de Dumnezeu,” spune Ciucă.

În paralel cu lansarea clipului, Ciucă şi-a pregătit şi un site dedicat cărţii sale, oferind detalii suplimentare despre conţinutul acesteia şi despre evenimentele de lansare planificate.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, miercuri seară, că volumul pe care l-a scris nu este un bestseller şi nu se aşteaptă să primească vreun premiu pentru literatură, el explicând că este vorba despre viaţa sa personală, pentru a se prezenta publicului.

”În momentul de faţă, pentru că nu a existat alt motiv cu care să atace competitorul, a existat această chestiune. Cartea nu a vrut să fie un bestseller, nu mă aştept la un premiu pentru literatură, pentru că nu despre asta este vorba”, a declarat Nicolae Ciucă, miercuri seară, la TVR Info.

Preşedintele PNL a afirmat că volumul pe care urmează să îl lanseze este ”o mărturie şi o mărturisire”.

”Este o mărturie şi o mărturisire. Am fost militar şi prea puţin cunoscut în spaţiul public. Puţină lume, membrii PNL au spus «dom’le, trebuie să vă cunoaştem cumva» şi am luat această decizie, iar în carte se găsesşte viaţa mea aşa cum am trăit-o, de la momentele în care am reuşit să mai am amintiri, până în zilele de astăzi, ceea ce este o chestiune normală, nu e nimic deosebit”, a precizat Ciucă.

Liderul liberalilor a adăugat că faptul că toată lumea vorbeşte despre cartea sa, îi dovedeşte că el contează în ecuaţia prezidenţială.

”Pentru că s-au luat de mine, pentru mine e un semn că într-adevăr contez în ecuaţia prezidenţială”, a subliniat Nicolae Ciucă.