Baschetbaliştii de la Clubul Sportiv Şcolar (CSS) Tulcea au demonstrat că se poate prin multă muncă să obţină rezultate remarcabile şi în acest an competiţional.

Printre cele mai bune rezultate pe care au reuşit să le obţină baschetbaliştii tulceni anul acesta se numără locul II la CSN minibaschet în grupa de avansaţi, competiţie organizată la Costineşti, ce s-a desfăşurat în perioada 28.06.-04.07.

Sportivul  Luca Căpăţână a reuşit să obţină Coşul de aur în cadrul competiţiei de la Costineşti. De asemenea, Sucursala Regională Nr. 9 a Federaţiei Române de Baschet a obţinut locul doi în cadrul finalei naţionale Rising Stars Next Generation presented by Brenntag, în cadrul căreia au participat Cristian Maftei, Ioan Sicrieru, Cristian Trandafir, David Tudorache din cadrul CSS Tulcea. Totodată, a fost obţinut şi trofeul Fair-play de Sucursala Regională nr. 9. Anul acesta a fost obţinut şi trofeul Federaţiei Române de Baschet pentru merite deosebite în activitate.

Rezultatele au fost prezentate şi sintetizate de către directorul tehnic de regiune Mihaela Grecu, în cadrul conferinţei de presă ce a avut loc joi, la sediul CSS.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului Delta.