Directorul general al VARD Tulcea, Tudorel Ţopa: „Şuturile care se dau între partide au repercusiuni negative în business”

Tudorel Ţopa directorul general al VARD Tulcea

Asistăm, încă de la finele anului trecut, la o serie de conflicte pentru departajarea zonelor de influenţă în cadrul USL. Tensiunile mocnite din interiorul alianţei aflate la guvernare generează instabilitate politică, iar acest lucru face rău mediului economic. Un avertisment în acest sens vine chiar de la conducerea celui mai mare angajator privat din judeţ, şantierul naval VARD Tulcea. Răfuiala politică la care asistăm în aceste zile are efect negativ pentru mediul economic,  spune directorul general Tudorel Ţopa.

Tudorel Ţopa este director general al VARD Tulcea din luna decembrie a anului 2008, fiind practic produsul profesional al şcolii de construcţii nave de la Tulcea. Până să fie numit director general al VARD, Ţopa a deţinut timp de opt ani funcţii de conducere la direcţiile armare şi electro, unde calităţile sale de bun manager l-au evidenţiat şi propulsat în funcţia pe care o deţine în prezent.  Şantierul naval VARD este inima economiei judeţului Tulcea.