Zeci de elevi din municipiu urmează, în această vară, cursurile gratuite de învăţare a înotului, organizate în incinta Bazinului didactic.

Elevii doritori din sistemul de învăţământ primar, gimnazial şi liceal au la dispoziţie 10 şedinţe pe an, de luni până vineri, între orele 15.00 – 16.00.

Cursurile sunt asigurate de antrenorii Simion Ştefan, Oana Ştefan, Mihai Ivanov şi Alexandru Ivanov, Ştefan Iani, care au în medie câte 10 copii pe şedinţă.

„În continuare oferim cursuri de înot gratuite de la ora 15.00 la ora 16.00, marţi şi joi, şi avem o medie de 10 copii pe şedinţă. Avem şi copii care ştiu să înoate şi vin la aceste cursuri, deşi nu ar trebui, pentru că sunt strict pentru iniţiere. Am lucrat şi cu 10 copii de la Casa de tip familial <<Cocorii>>. Este important să vină pentru sănătatea lor, dar ne dorim şi ca măcar câţiva dintre ei să continue să practice acest sport frumos. Poate unii dintre ei continuă şi către performanţă. Dacă din 10 copii reuşim ca pe doi să îi facem să vină de plăcere este foarte bine. Sunt copii dornici de muncă şi interesaţi cu vârste cuprinse în general  între 8 şi 14 ani”, ne-a declarat antrenorul Alexandru Ivanov.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.