Directoarea executivă a Consiliului Judeţean Tulcea, numită de Ponta secretar de stat la Ministerul Dezvoltării

Sirma Caraman: „Îmi doresc să ajut la îmbunătăţirea legislaţiei în Administraţie”

Directoarea executivă Sirma Caraman noul secretar de stat la Ministerul Dezvoltării

Sirma Caraman, director executiv la Consiliul Judeţean Tulcea, a fost numită secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP). Caraman a făcut carieră în administraţie impunându-se ca un specialist respectat la Tulcea şi în ţară.

„Pentru mine această funcţie este o provocare. După 22 de ani în care am ocupat funcţia de director executiv la Consiliul Judeţean Tulcea am acceptat această provocare. Prin experienţa mea, îmi doresc să ajut la îmbunătăţirea legislaţiei în Administraţie”, ne-a declarat Sirma Caraman.

Director executiv în cadrul Consiliului Judeţean Tulcea  din anul 1992, absolventă de A.S.E. – Finanţe Bucureşti, Sirma Caraman deţine de 15 ani şi funcţia de preşedinte al Asociaţiei Directorilor Economici şi Contabililor din Judeţele din România.

„Prin Asociaţia Directorilor Economici eu spun că am reuşit să ne facem auziţi la Bucureşti. Centrul a ascultat doleanţele noastre. De altfel, pot spune că am avut o foarte bună colaborare în ultimii ani”, a completat Sirma Caraman.