Liceul de Artă a obţinut premiul I la Olimpiada Naţională de Arta Actorului

Premiul a fost obţinut de eleva Lorena – Daniela Buică, la secţiunea individual

Liceul de Artă a obţinut premiul I la Olimpiada Naţională de Arta

Elevii Liceului de Artă „George Georgescu” din municipiu s-au întors cu două premii de la Olimpiada Naţională de Arta Actorului, care a avut loc recent, la Sf. Gheorghe, judeţul Covasna. La finalul competiţiei, Lorena – Daniela Buică a fost distinsă cu premiul I la secţiunea individual, în timp ce spectacolul „Casa Bernardei Alba”, de Federico Garcia Llorca, a obţinut premiul special al juriului.

Olimpiada Naţională de Arta Actorului pentru liceele vocaţionale de arte – specia-litatea artă teatrală, constituie un segment pe care Ministerul Educaţiei l-a definit ca şcoală preuniversitară de teatru.

La această competiţiei, Liceul de Artă „George Georgescu”, alături de alte unităţi de învăţământ de profil, a participat la ambele secţiuni – individual şi trupe de teatru.

La secţiunea individual au participat elevii Lorena – Daniela Buică şi Alexandru – Marian Mantaşca, din clasa a XI-a, iar la secţiunea dedicată trupelor de teatru – trupa „Ifigenia”, având în componenţă toţi elevii grupei de Artă Teatrală – clasa a XI-a.