Alex Boureanu, noul director artistic al Teatrului Naţional din Craiova

Interimatul la cârma Centrului Cultural „Jean Bart”, preluat de Ionuţ Ştefan

Ionuț Ștefan a preluat interimatul Centrului Cultural Jean Bart

Fostul manager al Centrului Cultural „Jean Bart”, regizorul Alexandru Boureanu, şi-a oficializat, ieri, plecarea de la cârma instituţiei, în cadrul unei conferinţe de presă organizată împreună cu preşedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu.

Cel care a condus destinele centrului vreme de trei ani şi jumătate a spus că a luat decizia de a prelua funcţia de director artistic al Teatrului Naţional „Marin Sorescu”, din Craiova. Tot aici, Alexandru Boureanu profesează la Universitate, unde este referent universitar.

Totodată, se pare că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, în condiţiile în care manager interimar al Centrului Cultural „Jean Bart” va fi actualul director artistic al teatrului tulcean, Ionuţ Ştefan. Acesta va gestiona organizarea activităţilor culturale până la organizarea unu concurs pentru ocuparea postului vacant.

Reamintim că, acum câteva zile, directorul Ansamblului Artistic „Baladele Deltei”, al cărui nume era vehiculat pentru preluarea interimatului, confirmase faptul că a acceptat propunerea