Din cauza temperaturilor în creştere, patinoarul s-ar putea închide până la 1 martie

patinoarul s-ar putea închide la Ciuperca

Patinoarul municipal funcţionează de aproape două luni iar autorităţile locale s-au declarat mai mulţumite de încasările obţinute în urma exploatării acestui nou obiectiv de patrimoniu. Din păcate atât pentru primărie, cât şi pentru tulcenii cărora le place să patineze pe gheaţă, creşterea progresivă a temperaturilor, din ultimele zile, ar putea duce la închiderea patinoarului mai devreme decât se preconiza.

Astfel, potrivit primarului Constantin Hogea, Direcţia de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului (DIAP) va face eforturi pentru ca patinoarul să mai poată fi practicabil măcar în prima jumătate a lunii martie. De la 1 aprilie însă, autorităţile locale vor începe lucrările de reabilitare a gradenelor din zona fostului talcioc, investiţie pentru care a fost alocată în bugetul Gospodăriei Comunale o sumă totală de 320.000 lei.

În primele zile ale lunii ianuarie, la două săptămâni de la darea în folosinţă, patinoarul de la Ciuperca, o investiţie de 5,3 miliarde de lei vechi realizată de primăria municipiului, deja s-a dovedit a fi un pariu câştigat.