A început turneul prefectului prin judeţ: prima oprire, Mahmudia

turneul prefectului prin judeţ, Simion Lucian-Eduard

La începutul acestui an, prefectul Lucian Simion anunţa că intenţionează să participe, în 2014, la cât mai multe şedinţe de Consiliu Local ale comunelor din judeţ, în scopul de a putea dezvolta o relaţie cât mai strânsă nu doar cu primarii sau viceprimarii, ci şi cu ceilalţi aleşi. Graficul „turneului” prin judeţ al prefectului Simion a fost deja stabilit, acesta participând, luni, la şedinţa Consiliului Local al comunei Mahmudia.

„Conform prerogativelor legale conferite prefectului, în perioada următoare, prefectul judeţului Tulcea, , va participa la şedinţele Consiliilor Locale de pe raza judeţului Tulcea, conform unui grafic prestabilit. Astăzi, (n. r. – 17 februarie), prefectul judeţului a participat la şedinţa Consiliului Local al Comunei Mahmudia”, au informat reprezentanţii Prefecturii Tulcea.

O altă iniţiativă pe care instituţia ce reprezintă Guvernul în judeţul nostru o va pune anul acesta în practică este lansarea unui portal unde vor fi disponibile toate actele administrative propuse sau aprobate de autorităţile locale.