Campanie umanitară: „ Vrei să aduci zâmbetul pe chipul unui bătrân? “

Campanie umanitară: „ Vrei să aduci zâmbetul pe chipul unui bătrân? "

Foaierul Bibliotecii Judeţene „Panait Cerna” găzduieşte, până în data de 8 martie, expoziţia de mărţişoare confecţionate de copiii din şcolile municipiului şi judeţului Tulcea.  Ca în fiecare an, cu banii strânşi din vânzarea mărţişoarelor se vor face mici cadouri bătrânilor de la Căminul de vârstnici „Sf. Nectarie” Tulcea.

„Vă invităm să susţineţi această campanie umanitară, vizitând expoziţia şi cum-părând un mărţişor pentru mămici, bunici, prietene sau colege. Acest eveniment face parte din proiectul <<Festivalul Mărţişorului>>, deja ajuns la cea de-a cincea ediţie, implementat de Biblioteca Judeţeană <<Panait Cerna>>, Sala de lectură pentru copii. În cadrul acestui proiect, elevii şi preşcolarii din Tulcea vor susţine programe artistice închinate primăverii, în zilele de 3,4 şi 5 martie 2014, la sala de festivităţi a bibliotecii”, au informat reprezentanţii Bibliotecii Judeţene „Panait Cerna”.

Tot în spiritul primăverii şi tot până în data de 8 martie, Centrul Cultural „Jean Bart” găzduieşte, la rândul său, o expoziţie de articole meşteşugăreşti şi de artizanat.