La Tulcea, se strâng semnături pentru înfiinţarea Partidului Reformator Liberal

Partidului Reformator Liberal semnături pentru înființare

La nici 24 de ore după ce Călin Popescu Tăriceanu a anunţat înfiinţarea Partidului Reformator Liberal, în teritoriu a şi fost declanşată campania de strângere de semnături pentru înfiinţarea acestei formaţiuni politice. Încă de ieri, la Tulcea se strângeau semnături pentru înfiinţarea PRL. Ne-au confirmat acest lucru cetăţeni din municipiu cărora li s-a cerut semnătura pentru facerea formaţiunii scindate din Partidul Naţional Liberal.

Tot în această perioadă, PNL a demarat la Tulcea campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor proprii la alegerile pentru Parlamentul European, care vor avea loc în data de 25 mai.  Este posibil ca tocmai această campanie să fi generat confuzie printre tulceni, spune preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Tulcea, Octavian Motoc.

Cetăţenii care ne-au confirmat faptul că la Tulcea s-a declanşat campania de strângere de semnături pentru înfiinţarea Partidului Reformator Liberal demontează scenariul avansat de liderul liberal, susţinând că ştiu foarte bine pentru ce au semnat.