Edilul comunei Mihail Kogălniceanu, Alexe Anastase: „ Semnalul primarilor liberali de la Tulcea pentru Bucureşti a fost menţinerea alianţei politice USL “

Alexe Anastase: „ Semnalul primarilor liberali de la Tulcea pentru Bucureşti a fost menţinerea alianţei politice USL

Primarii liberali din judeţul Tulcea au transmis şefilor de la Bucureşti un mesaj cât se poate de clar pentru menţinerea alianţei politice Uniunea Social Liberală, susţine edilul comunei Mihail Kogălniceanu, Alexe Anastase. Membru în Biroul Politic Teritorial al PNL, Alexe Anastase susţine că ruperea USL afectează pe toată lumea şi mai ales pe votanţii care un investit 70% încredere în această alianţă, în prezent dezbinată.

„Semnalul primarilor liberali de la Tulcea înainte de Delegaţia Permanentă şi mesajul cu care s-a plecat la Bucureşti a fost pentru menţinerea alianţei politice USL. Consider că ruperea Uniunii Social Liberale ne afectează pe toţi şi îi afectează, mai ales, pe votanţii USL care au trimis această alianţă politică la guvernare cu 70% vot de încredere”, ne-a declarat edilul comunei Mihail Kogălniceanu.

În lumina celor petrecute la Bucureşti cu spargerea USL şi trecerea PNL în Opoziţie, primari liberi din judeţ ne-au confirmat faptul că mesajul acestora către forurile de decizie de la centru a fost pentru menţinerea alianţei politice USL.