A doua licitaţie pentru parcările rezidenţiale s-a încheiat, iar peste 130 de locuri au rămas libere în zonele străzilor Podgoriilor, Portului şi Mărăşeşti, a anunţat, miercuri, Primăria Tulcea.

„Pentru cele 616 locuri care au fost disponibile s-au depus 527 de cereri. Astfel, au fost rezervate 478 de locuri de parcare din care 430 locuri ocupate prin atribuire directă, respectiv o singură cerere pe loc, 48 de locuri licitate cu cel puţin două cereri pe loc, iar 138 locuri au rămas libere”, se arată în informarea Primăriei Tulcea.

Pentru locurile de parcare rămase libere se va organiza o nouă licitaţie.

„Pentru locurile de parcare rămase libere după finali-zarea primei etape de atribuire, se va organiza o nouă sesiune, la care vor avea acces şi locatarii persoane fizice sau juridice din imobilele apropiate care nu au primit locuri în parcarea de reşedinţă aferentă acestora, situate la cel mult 100 m de limita blocului, dar şi posesorii celui de-al doilea autoturism”, spun reprezentanţii Primăriei Tulcea.

În termen de 5 zile lucrătoare se vor verifica documentele depuse. Persoanele validate şi declarate câştigătoare în urma participării la licitaţia online sau atribuire directă vor primi un e-mail de confirmare, după care vor trebui să achite contravaloarea licitaţiei şi/sau tariful anual în termen de 5 zile lucrătoare de la data înştiinţării.

Următoarele zone vizate pentru atribuirea locurilor de parcare vor face obiectul unui anunţ, care va fi comunicat cu cel puţin şapte zile înaintea deschiderii sesiunii.