Cupa Bucureşti Knock Down Challanger

Knock Down Challanger

Nippon Budo Sport, prestaţie impresionantă

Bilanţ excepţional pentru delegaţia tulceană participantă la prima ediţie a concursului de kumite – karate full contact – Cupa Bucureşti Knock Down Challanger.

Tulcea a fost reprezentată la această competiţie recent desfăşurată la Bucureşti de clubul de karate kyokushin Nippon Budo Sport. Toţi cei 16 sportivi care au compus lotul ce a făcut deplasarea în Capitală, s-au întors la Tulcea cu medalii. Elevii maestrului Pănuţă au obţinut 7 medalii de aur, cinci de argint şi patru de bronz.

„Noi am intrat în concurs cu 16 sportivi la categoria sub 14 ani. A fost o prestaţie bună, s-au obţinut rezultate care mă bucură. Ţin să-i felicit pe copii pentru atitudine, cred că asta a făcut diferenţa”, ne-a declarat sensei Pănuţă Nicolaie.

Urmează ca în zilele următoare la Luncaviţa, Nippon Budo Sport să organizeze o testare de 50 de kumite pentru copii sub 15 ani.

„Vom face o testare în vederea selecţiei pentru participarea la campionatele naţionale. Testul de 50 de kumite va fi relevant”, a precizat Pănuţă.