Poliţia Rutieră Tulcea a sărbătorit în trafic ziua de 1 martie

Poliţia Rutieră Tulcea a sărbătorit în trafic

Agenţii au oferit flori şi mărţişoare atât şoferiţelor, cât şi femeilor pietoni care se aflau în zona Sălii Sporturilor, din municipiu

Aşa cum anunţam încă de sâmbătă, agenţii de la Rutieră au respectat tradiţia şi le-au oferit o bucurie şoferiţelor cu ocazia Mărţişorului. Ca în fiecare an, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea au marcat venirea primăverii printr-o acţiune specială.

Astfel, agenţii au oprit în trafic autoturismele conduse de femei iar, în loc de amenzi, le-au oferit şoferiţelor flori şi, bineînţeles, recomandări preventive.

„Poliţiştilor li s-au alăturat elevii Şcolii <<Alexandru Ciucurencu>>, din municipiul Tulcea, care au oferit femeilor aflate în trafic în prima zi de primăvară mărţişoare confecţionate de ei. De acelaşi tratament au beneficiat şi femeile care se aflau în zona Sălii Sporturilor, din municipiul Tulcea, ca pietoni. Participantele la trafic au fost încântate de gestul copiilor şi poliţiştilor, mulţumindu-le cu un zâmbet”, a informat cms. şef Daniela Condrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea.