Constănţean prins în timp ce transporta 300 litri de alcool cu un Audi Q7

 

Poalcool cu un Audi Q7 300 litri transportațitrivit poliţiei de frontieră, întreaga cantitate de alcool era ambalată în 12 recipiente din material plastic

Prima zi calendaristică a primăverii nu a fost una cu noroc pentru un constănţean depistat în localitatea Baia în timp ce transporta cu un Audi Q7 300 litri de alcool pentru care nu avea documente de provenienţă.

„Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea continuării cercetărilor întreaga cantitate de alcool, ambalată în 12 recipiente din material plastic, iar persoanei în cauză, domiciliată în municipiul Constanţa, i-au întocmit actele premergătoare săvârşirii infracţiunii de <<deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 40 litri alcool etilic>>, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 296, ind. 1, pct. 1, lit. e din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal”, a informat Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea.