Momentul „0″ a sosit

Elena Udrea vine la Tulcea să „boteze” organizaţia judeţeană a Partidului Mişcarea Populară

Lansarea va avea loc astăzi, începând cu ora 17.00, la sediul de pe strada Mahmudiei

Organizaţia judeţeană va fi condusă, interimar, de Victor Tarhon, în timp ce în fruntea filialei municipale se va afla Ionel Stan

Elena Udrea vine la Tulcea să boteze organizația PMP

De mai bine de o lună, fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, se află în plină campanie de lansare a filialelor Partidului Mişcarea Populară din toată ţara. Momentul „0″ a sosit şi pentru organizaţia tulceană, care îşi va primi „botezul” astăzi, chiar de Ziua Femeii. La conferinţa de lansare, programată pentru ora 17.00, este aşteptată să participe şi Elena Udrea. Evenimentul va avea loc la sediul noului partid, de pe strada Mahmudiei.

La nivel naţional, Partidul Mişcarea Populară îl are în frunte pe Eugen Tomac. Dacă este să venim, însă, în plan local, se pare că organizaţia judeţeană va fi condusă de Victor Tarhon (deocamdată interimar), fost preşedinte al PDL Tulcea şi al Consiliului Judeţean, în timp ce în fruntea filialei municipale se va regăsi Ionel Stan. Ambii şi-au anunţat demisiile din Consiliul Judeţean, respectiv din PDL, în cadrul şedinţei forului legislativ de la finele lunii februarie.