Delta Dunării, cea mai solicitată destinaţie la Târgul de Turism de la Berlin

Delta Dunării, cea mai solicitată destinaţie de turism la ITB Berlin

O delegaţie a Consiliului Judeţean (CJ) Tulcea s-a aflat, în această săptămână, în Capitala Germaniei, unde a participat la cel mai important Târg de Turism din Europa – ITB Berlin. La eveniment au luat parte şi numeroşi operatori turistici din judeţul nostru, care şi-au prezentat ofertele de vacanţă alături de colegii din Asociaţia Litoral – Delta Dunării, organism din care fac parte atât CJ Tulcea, cât şi Asociaţia Patronatului în Turismul din Delta Dunării.

La Berlin a fost promovat, cu precădere, potenţialul turistic, arheologic, cultural, terapeutic şi gastronomic al Dobrogei, prin intermediul materialelor de promovare reprezentative pentru litoral şi deltă: pliante, ghiduri, CD-uri, etc. Ca de obicei, cea mai soli-citată destinaţie a fost, de departe, Delta Dunării.

Biroul de turism de la Berlin a dedicat României prima seară a târgului, prilej cu care au fost purtate discuţii între toţi operatorii turistici, instituţiile publice sau asociaţiile de promovare prezente la eveniment, care au putut, astfel face şi schimburi de experienţă de un real folos.