Astăzi,

Viorica Bîscă merge la Bucureşti pentru a-şi păstra postul

Aceasta va participa la concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru ocuparea funcţiei de director executiv – Direcţiei Biodiversitate şi Monitoring Integrat

Viorica Bîscă merge la Bucureşti pentru a-și păstra postul

La circa un an de la numirea interimară a Vioricăi Bîscă în funcţia de director executiv al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD), va avea loc, la Bucureşti, concursul pentru ocuparea postului „plin”. În competiţie s-a înscris şi fostul guvernator, care va deveni, practic, director executiv cu drepturi depline în cazul în care va câştiga concursul. Examenul pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante în cadrul Direcţiei Biodiversitate şi Monitoring Integrat va avea loc astăzi. Astfel, la ora 09.00 este programată testarea cunoştinţelor de limbi străine iar de la 10.00 – proba scrisă.

Candidaţii care s-au înscris în cursa pentru ocuparea acestei funcţii au trebuit să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.