Greii PDL vin la Tulcea pentru a-şi promova candidaturile la europarlamentare

„Practic, va fi vorba despre o întâlnire în care vom da startul pregătirilor pentru scrutinul european”, a confirmat preşedintele PDL Tulcea, Constantin Hogea

Greii PDL vin la Tulcea pentru candidaturile la europarlamentare

Toate partidele politice sunt în febra pregătirilor pentru alegerile europarlamentare iar listele cu candidaţi sunt „periate” în vederea adoptării unor strategii de promovare cât mai eficiente. În această fază se află şi Partidul Democrat Liberal, care nu a dat publicităţii, până în acest moment, decât numele primilor patru candidaţi de pe lista pentru scrutinul european de la finele lunii mai.

Este vorba despre actualii europarlamentari Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu şi Marian-Jean Marinescu. Toţi cei patru vor fi prezenţi la Tulcea, sâmbătă, pentru a-şi promova candidaturile şi a lua pulsul organizaţiei judeţene a PDL. Întâlnirea cu democrat-liberalii de la noi va avea loc începând cu ora 10.00, la sala Mihail Kogălniceanu, din municipiu.

În prezent, PDL are 11 eurodeputaţi iar pentru viitoarea legislatură europeană şi-a propus să obţină cel puţin 25% din cele 32 de locuri de care va beneficia România.