Stolojan, Marinescu şi Ungureanu şi-au făcut campanie pentru europarlamentare la Tulcea

campanie pentru europarlamentare

Trei dintre primi patru candidaţi de pe lista cu care Partidul Democrat Liberal va participa la alegerile europarlamentare s-au aflat, sâmbătă, în municipiu pentru o întâlnire cu pedeliştii tulceni. Astfel, au participat la acţiunile pregătite de organizaţia judeţeană a PDL actualii europarlamentari Theodor Stolojan, Marian Jean Marinescu şi Traian Ungureanu, ultimul dintre aceştia urmând să reprezinte regiunea 2 Sud-Est a României. Ocupanta poziţiei a doua pe lista pentru europarlamentare, Monica Macovei, nu a mai putut ajunge la Tulcea, din cauza programului încărcat.

Dimineaţa, cei trei europarlamentari au luat parte la şedinţa Colegiului Director Judeţean al PDL, după care s-au întâlnit cu micii întreprinzători democrat-liberali, aceştia din urmă prezentându-le nemulţumirile lor legate de legislaţia din domeniu.

În cadrul conferinţei de presă care a urmat celor două activităţi, Theodor Stolojan, primul pe lista PDL pentru europarlamentare, a anunţat că democrat-liberalii vor face publice numele celor 42 de candidaţi în curând, moment în care vom afla şi poziţia pe care o va ocupa tulceanul Victor Georgescu.