Olimpiada Sportului Şcolar

Echipa de handbal a Şcolii Gimnaziale „Alexandru Ciucurencu”, campioană zonală

Echipa de handbal a Şcolii Gimnaziale

Sala Clubului Sportiv Şcolar a găzduit de curând faza zonală a campionatului interşcolar de handbal – gimnaziu, competiţie prinsă în calendarul Olimpiadei Sportului Şcolar. Tulcencele au jucat în compania echipelor reprezentative ale judeţelor Constanţa, Brăila, Galaţi şi Vrancea. Este de remarcat faptul că echipa de handbal fete a Şcolii Gimnaziale „Alexandru Ciucurencu” reuşeşte această performanţă în faţa unor adversare mult mai bine cotate.

„Este un rezultat excepţional având în vedere faptul că adversarele reprezintă judeţe în care baza de selecţie este mult mai mare. Ţin să le felicit pe fete pentru atitudine, pentru modul în care au tratat fiecare meci”, ne-a declarat Virgil Ivanov, profesor de educaţie fizică şi sport la Şcoala Generală „Alexandru Ciucurencu” din municipiu.

Profesorul Ivanov spune că aceste rezultate sunt şi rezultatul bunei colaborări cu CSS Tulcea. În componenţa echipei care a câştigat zona se regăsesc mai multe fete pregătite de profesoara Gabriela Radu. Pentru campioana judeţeană, greul abia acum începe. Urmează faza naţională, competiţie programată în aprilie.