Constantin Chiriazic, şef la Partidul Conservator

Constantin Chiriazic, şef la Partidul Conservator

Interimatul lui George Luchici la şefia Partidului Conservator a încetat. Conducerea centrală a partidului aflat în componenţa alianţei de la guvernare l-a numit în fruntea filialei Tulcea a PC pe Constantin Chiriazic. Interimatul PC de la Tulcea aşteptă încă validarea de la Departamentul Regional.

„Am fost anunţat de la centru că voi fi numit preşedinte interimar. Ţin, însă, să precizez un aspect. Pentru oficializare urmează să vină la Tulcea responsabilul regional al partidului”, ne-a declarat Constantin Chiriazic.

Acesta spune că imediat ce se va clarifica acest aspect îşi va manifesta toată deschiderea pentru semnarea alianţei locale cu PSD şi UNPR.  „Deocamdată nu pot să fac comentarii pe acest subiect. Aştept confirmarea privind interimatul, iar după acest moment o prioritate va fi semnarea protocolului USD”, a spus Constantin Chiriazic.

Chiriazic provine din rândurile UNPR. Acesta a activat în structurile de conducere ale progresiştilor la Tulcea în perioada septembrie – decembrie, 2010, însă în urma unor conflicte interne a demisionat, părăsind partidul.