Finala de Cros a Campionatului Naţional pentru Junori şi Copii

ACS Atletic Delta-Chilia Veche, locul I în clasamentul pe medalii la nivel naţional!

finala de cros ACS Atletic Delta Chilia Veche

De curând, în parcul Hipodrom din Craiova s-a desfăşurat Finala de Cros a Campionatului Naţional pentru Juniori 3 şi Copii 1, 2 şi 3. Tulcea a fost reprezentată la această competiţie de sportivii secţiilor de Atletism ale cluburilor tulcene CSM Danubiu şi ACS Atletic Delta-Chilia Veche, care s-au întors acasă cu multe medalii. Obţinând 3 titluri naţionale şi o medalie de argint, ACS Atletic Delta-Chilia Veche a ocupat primul loc în clasamentul pe medalii la nivel naţional, locurile 2 şi 3 fiind ocupate de echipele din Caransebeş şi Cluj-Napoca.

Maniera de antrenament este unul din principalele elemente generatoare ale performanţei naţionale obţinute de atleţii din Chilia, consideră directorul Direcţiei Judeţene de Sport Tulcea, Liviu Urlih.

Valentin Lavro a bifat o nouă performanţă de excepţie în Finala de Cros, acolo unde a impresionat seniori ai atletismului cu o cursă senzaţională.

Micii atleţi ai clubului CSM Danubiu s-au întors cu o medalie de aur, una de argint şi una de bronz, pierzând din păcate titlul naţional la echipa băieţilor, deşi au cumulat acelaşi punctaj cu echipa clasată pe locul I.