PNL a început campania pentru Europarlamentare

Ramona Mănescu vine la Tulcea

Ramona Mănescu vine la Tulcea

Fostul ministru liberal al Transporturilor, Ramona Mănescu, va fi prezentă, duminică, în judeţul nostru, la Malcoci, comuna Nufăru, unde va participa la un simpozion în cadrul căruia se va face o prezentare a activităţii reprezentanţilor PNL din Parlamentul European. În cadrul acestui simpozion se va pune accentul pe prezentarea mecanismelor de funcţionare a Parlamentului European.

Acţiunea are loc în cadrul maratonului electoral care îi are deja angrenaţi în cursa naţională de prezentare în faţa electoratului pe candidaţii Partidului Naţional Liberal la scrutinul pentru Parlamentul European ce va avea loc la data de 25 mai.

Totodată, sâmbătă, la Brăila, şapte organizaţii liberale din Regiunea Sud-Est îşi vor prezenta candidaţii la Europarlamentare, eveniment la care va fi prezent şi preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Clasată pe un loc eligibil pe lista PNL pentru scrutinul P.E., Mănescu spune că partidul pe care îl reprezintă nu are de ce să-şi facă griji în atingerea obiectivului propus.