Victor Georgescu va ocupa un loc neeligibil pe lista PDL pentru PE

acesta se va afla fie pe poziţia a 15-a, fie pe locul 24

Victor Georgescu va ocupa un loc neeligibil pe lista PDL

Mai târziu decât principalii lor adversari politici de la PSD şi PNL, democrat-liberalii vor anunţa în aceste zile lista finală cu candidaţii pentru scrutinul european de la finele lunii mai. După cum Theodor Stolojan a anunţat la Tulcea, în week-end-ul trecut, lista va fi depusă duminică la Biroul Electoral Central.

Potrivit preşedintelui PDL Tulcea, Constantin Hogea, propunerea făcută de organizaţia judeţeană pentru ocuparea unei poziţii pe această listă, Victor Georgescu, se va afla, cel mai probabil, pe un loc neeligibil.

Din echipa judeţeană care se va ocupa de campania electorală pentru scrutinul european fac parte preşedintele Constantin Hogea, prim-vicepreşedintele Vasile Gudu (se va ocupa de supravegherea secţiilor de votare), Constantin Dumitru – responsabil cu organizarea evenimentelor, Dan Lucian Bălan – responsabil cu comunicarea, trezorier – Maria Gemănaru.

Lista PDL pentru europarlamentare va fi deschisă de Theodor Stolojan, urmat de Monica Macovei, Traian Ungureanu şi Marian-Jean Marinescu.