Campionatele Naţionale de kata şi kumite

Meciuri de verificare pentru lotul Nippon Budo Sport la Târgu Mureş

lotul Nippon Budo Sport

Astăzi, lotul Clubului Sportiv de karate kyokushin Nippon Budo Sport Tulcea se va deplasa la Târgu Mureş pentru a participa la Campionatele Naţionale de kata şi kumite (lupta full contact) pentru juniori şi seniori.

Pentru delegaţia tulceană, competiţia care va aduna pe tatami în jur de 200 de sportivi ai karate-ului de top din ţară va fi un test important înaintea Campionatului European  de Cadeţi din mai, competiţie internaţională ce se va desfăşura la Barcelona, Spania.

„Toţi sportivii vor lupta la categorie superioară de vârstă, mai puţin Mocanu Cristian. Va fi un prilej de autoevaluare al sportivilor noştri înainte de deplasarea la Campionatul European de cadeţi. De altfel, acest campionat naţional de kata şi kumite este parte în programul de pregătire înainte de deplasarea la Campionatul European. Tot lotul deplasat la Târgu Mureş va lupta şi la Barcelona. Sportivii au trecut printr-un test de 50 de kumite, acum rămâne să vedem cum se vor comporta la această competiţie naţională.”, ne-a declarat sensei Pănuţă Nicolaie.