Peste 80 de ofiţeri şi agenţi tulceni, avansaţi în grad de Ziua Poliţiei Române

Citirea ordinelor privind avansarea în grad s-a făcut în cadrul unei ceremonii speciale, care a avut loc ieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean

De Ziua Poliţiei Române, 17 ofiţeri şi 64 de agenţi tulceni au fost înaintaţi în grad, în cadrul unei şedinţe festive care a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ). Dintre aceştia, doi ofiţeri şi tot atâţia agenţi au fost avansaţi în grad profesional următor înainte de împlinirea stagiului minim.

În cadrul ceremoniei care a marcat împlinirea a 192 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române, au fost prezentate mesajele viceprim – ministrului pentru securitate naţională, respectiv ministrul afacerilor interne – Gabriel Oprea şi cel al inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei Române – chestor general de poliţie Petre Tobă. La şedinţă de la sediul IPJ au participat prefectul Lucian Simion, preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, precum şi primarul municipiului, Constantin Hogea.