„ Drumul Teilor ” din Luncaviţa, înfrumuseţat cu „pui de tei”

Drumul Teilor

Primăvara a venit, toată lumea se pregăteşte pentru Sfintele Sărbători Pascale ceea ce înseamnă că gospodarii au început deja curăţenia generală. La fel se întâmplă şi la Luncaviţa, unde cetăţenii împreună cu autorităţile au început campania de plantare a puieţilor de tei de-a lungul mai multor străzi din localitate.

„În acest început de primăvară, în aşteptarea Sfintelor Sărbători Pascale, ne <<înnoim>> cu <<pui de tei>>, atât pe strada Drumul Teilor, cât şi în alte zone ale comunei. Mulţumim pe această cale Districtului Silvic Luncaviţa şi mai ales Direcţiei Silvice Tulcea”, a specificat primarul Ştefan Ilie.

Tot în calendarul gospodăriei de primăvară se înscriu şi lucrările de reparare a vechilor fântâni, cişmele şi izvoare din Luncaviţa şi Rachelu, care sunt în toi. Este vorba despre implementarea proiectului „Întoarcerea la izvoare”. Sunt  vizate obiective  este atât de pe teritoriul administrativ al comunei, cât şi cele din zonele de pădure şi de baltă, ce vor fi ulterior incluse în circuitul turistic, prin parteneriat cu Primăria Luncaviţa.