Strada Dumitru Ivanov după reabilitare: fără piatră cubică şi cu trei benzi de mers

Strada Dumitru Ivanov

Cu câţiva ani în urmă, primăria municipiului şi-a anunţat intenţia de a reabilita strada ing. Dumitru Ivanov, de altfel o solicitare mai veche a conducerii şantierului naval. Se pare că investiţia va fi, până la urmă, demarată în acest an, autorităţile locale propunându-şi să dea în folosinţă primul tronson, cuprins între gară şi trecerea la nivel cu calea ferată, până la finele lui 2014.

Timp de o lună, strada va fi închisă traficului, circulaţia către şantier urmând să fie derivată pe drumul industrial exploatat în acest moment de cei de la Alum S.A. Potrivit primarului, Constantin Hogea, strada ing. Dumitru Ivanov va avea, în urma reabilitării, trei benzi.

„Celor de la Vard le-am promis că primul tronson, de la gară la calea ferată, va fi supralărgit cu încă o bandă, astfel încât fluenţa în orele de vârf să fie alta. Am primit acordul de la Regionala CFR Constanţa să intervenim şi pe zona de trepte, unde este piatra care marchează intrarea pe strada Dumitru Ivanov”, a explicat primarul Constantin Hogea.