Volei Old-Boys

Volei Delta Tulcea, antrenamente înaintea Turneului Internaţional de la Piatra Neamţ

Volei Delta Tulcea, antrenamente

Seniorii de la Volei Delta Tulcea fac în această perioadă ultimele pregătiri înaintea Turneului Internaţional de volei de la Piatra Neamţ. Se transpiră în meciuri antrenament la Sala Polivalentă şi se speră într-o prestaţie cât mai bună în meciurile oficiale ce vor veni în primul week-end după Sărbătoarea Paştelui.

” Sperăm ca de data aceasta să ne luăm revanşa în faţa echipei din Bacău, care ne-a învins în cadrul Turneului de la Focşani, zic eu în urma unui concurs de împrejurări care a favorizat-o. Vom juca acolo cu Piatra Neamţ, Oneşti, Bistriţa, Focşani şi Chişinău”  ne-a declarat oficialul Volei Delta Tulcea, Valentin Nechifor.

În februarie, Volei Delta Tulcea lua argintul Turneului organizat în judeţul Vrancea după o finală pierdută, scor 1-2  cu Bacăul.

Componenţa echipei care va face deplasarea la Piatra Neamţ : Cosmin Gavrilă, Adrian Caragea, Andrei Caragea, Enache Doru, Ciciric Vali, Tiberiu Nan, Valentin Nechifor, George Popescu, Marius Radu, Viorel Voinea şi nu în cele din urmă Ionel Zaharia