Cum să atragi fonduri europene: primele lecţii, predate la Tulcea

cum să atragi fonduri europene

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP), cu sprijinul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) derulează campania naţională de informare a reprezentanţilor societăţii civile pentru multiplicarea informaţiilor despre accesarea şi derularea finanţărilor europene pentru agricultură şi dezvoltarea rurală acordate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR).

„Mâine (n.r. astăzi) la Tulcea vom avea primele prezentări de proiecte. Este acel gen de lecţie despre cum să atragi fonduri europene prin puterea exemplului”, ne-a declarat directorul Oficiului Judeţean pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Tulcea, Dragoş Popescu.

O primă lecţie deschisă despre cum să atragi fonduri europene va fi organizată în municipiu şi va expune felul în care a fost pusă pe picioare o afacere în panificaţie cu fonduri europene. De asemenea, se va face o deplasare şi în judeţ, la Dunăvăţu de Jos, unde va fi prezentat un proiect ce a presupus la un moment dat construcţia unei pensiuni cu finanţare europeană.