Şcoala altfel:

Micuţii tulceni au testat maşinile şi autospecialele poliţiştilor

autospecialele poliţiştilor

Ieri, cu ocazia evenimentului educaţional „Şcoala altfel”, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea a organizat o serie de activităţi demonstrative în unităţile şcolare de pe raza municipiului Tulcea. La desfăşurarea activităţilor educative au participat poliţişti din cadrul formaţiunilor rutiere şi din cadrul structurii de analiză şi prevenire a criminalităţii. Micuţii au fost încântaţi să-i cunoască pe poliţişti şi să testeze maşinile şi autospecialele acestora.

„Activităţile au vizat prezentarea activităţii formaţiunilor implicate, transmiterea către elevi şi preşcolari a unor măsuri preventive menite să reducă riscul acestora de victimizare în cazul evenimentelor rutiere, prezentarea autospecialelor din dotarea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, pentru familiarizarea elevilor cu modul în care se desfăşoară activităţile pe linie de prevenire şi combatere a accidentelor rutiere”, au informat reprezentanţii IPJ Tulcea.

Potrivit acestora, toate aceste acţiuni au avut ca scop stabilirea unui dialog pertinent între reprezentanţii instituţiei şi populaţie, în vederea asigurării transparenţei instituţionale şi promovarea unei imagini reale a Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea.