Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu: „Sperăm ca până la finalul anului viitor să fie gata locuinţele pentru medici”

Horia Teodorescu: locuinţele pentru medici

Este vorba despre locuinţele construite pe strada Spitalului din municipiul Tulcea, destinate medicilor specialişti care lucrează în Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea. Declaraţia a fost făcută cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, la seminarul care a avut loc la sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean Tulcea, în prezenţa a peste o sută de medici care activează în judeţul Tulcea.

„Vă spun în premieră că investiţia referitoare la locuinţele pentru medici a fost aprobată. Sperăm că într-un termen rezonabil, până la finalul anului viitor, cadrele medicale să poată beneficia de aceste unităţi locative”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.

Amintim faptul că preşedintele Horia Teodorescu şi vicepreşedinţii George Şişcu şi Vasile Strat, au participat, luni dimineaţă, la conferinţa organizată la sala Mihail Kogălniceanu din municipiu cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii.

Încă de la primele ore, tulcenii au beneficiat de teste gratuite de glicemie şi tensiune arterială la  cele patru corturi amplasate pe raza municipiului Tulcea.