Sportul contra droguri: competiţie de atletism la Jurilovca

sportul contra droguri

Alături de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Asociaţia de Luptă Antidrog A.M.A., Primăria Jurilovca este partener al proiectului „Sportul contra droguri”. Proiectul constă în organizarea unor activităţi sportive în mediul şcolar. Astfel, de Ziua Mondială a Sănătăţii elevi de ciclu primar şi gimnazial ai mai multor şcoli din judeţ au fost prinşi într-o competiţie de atletism organizată la Jurilovca.

„Au fost mobilizaţi elevi de la ciclul primar şi gimnazial. Au intrat în competiţia de cros 124 de băieţi şi 83 de fete. S-au aliniat la start elevi de la şcoli din Jurilovca, Sarichioi, Baia, Ceamurlia de Jos”, ne-a declarat Victoriţa Ivanov, profesor titular la Şcoala Gimnazială Jurilovca, organizator al evenimentului parte în proiectul „Sportul contra droguri”.

Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport a asigurat fondurile necesare festivităţii de premiere a celor mai buni atleţi ai crosului „Sportul contra droguri”.

Cea de-a doua ediţie a manifestării naţionale îşi propune să promoveze sportul, în contextul în care implicarea publică este crucială pentru sănătatea şi calitatea vieţii tinerilor.