in-plin-viscol-naprasnicÎn urma accidentului a rezultat rănirea pietonului

Viscolul le-a jucat feste şoferilor care s-au încumetat să iasă în week-end pe străzile municipiului, unii dintre aceştia având ghinionul de a deveni protagoniştii unor accidente rutiere. Acesta a fost cazul unui bărbat de 65 de ani din municipiul Tulcea care, duminică, a acroşat un  pieton, chiar pe trecere.

„În ziua de 17 ianuarie, un bărbat de 65 de ani din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei, a acroşat un bărbat de 44 de ani care se afla în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului. Conducătorul auto poseda permis de conducere şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, a spus insp. princ. Dorin Visterneanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor produ-cerii accidentului.

S-au aventurat băuţi pe şosele aproape impracticabile

Din raportarea trimisă de oamenii legii tulceni nu au lipsit, însă, nici cazurile în care şoferi băuţi au fost prinşi cu mâţa-n sac. Astfel, Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 24 de ani din comuna Luncaviţa, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei fără a poseda permis de conducere şi având o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În aceeaşi noapte, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 28 de ani din comuna Slava Cercheză, judeţul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Slava Cercheză, având o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. La data de 17 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 28 de ani din localitatea Mircea Vodă, judeţul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1848 din municipiu, având o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 29 de ani din localitatea Mircea Vodă, judeţul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1848, din munici-piu, având o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în ziua de 15 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 60 de ani din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Neptun din municipiu, având o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale”, a mai precizat Dorin Visterneanu.