* Pachete cu produse de vitaminizare şi hidratare au fost oferite celor 23 de sportivi  cu sprijinul Asociaţiei „Totul este Posibil” şi „High Energy” România.

* În data de 19 septembrie, la Tulcea, va avea loc un maraton naţional dedicat copiilor cu autism, în organizarea echipei „Spartanii”.

Pachete cu produse de vitaminizare şi hidratare au ajuns zilele trecute la echipa tulceană de ultramaraton „Spartanii”, printr-un program de sprijin sportiv demarat de Primăria municipiului în colaborare cu doi parteneri.

Potrivit primarului Constantin Hogea, gestul a fost posibil datorită colaborării cu Asociaţia „Totul este Posibil” şi un magazin de suplimente nutritive de elită „High Energy” România, cărora le-a transmis mulţumiri.

„La începutul acestei săptămâni am cunoscut nişte oameni deosebiţi şi interesanţi, care merită toată admiraţia! Este vorba de grupul <<Spartanii>>, un colectiv de aproximativ 23 de sportivi, şase dintre ei provenind din alte judeţe şi chiar din Republica Moldova, care pur şi simplu şi-au modelat viaţa după pasiunea de a alerga. Le-am oferit sportivilor produse de vitaminizare – hidratare, atât de necesare în pregătirea lor, fiind un program de sprijin, care se va derula pe o perioadă de trei luni”, a declarat primarul Constantin Hogea.

Sportivii, de diferite vârste şi profesii sunt coordonaţi de maratonistul Sorin Andrici, re-prezentantul Jandarmeriei Tulcea.

„Spartanii” aleargă împreuna de doi ani pentru ei, dar mai ales pentru cauze speciale, cum ar fi copiii cu autism, copiii cu handicap locomotor şi nu numai.

Potrivit primarului Constantin Hogea, în data de 19 septembrie, la Tulcea, va avea loc un maraton naţional dedicat copiilor cu autism, în organizarea echipei „Spartanii”.

„Aceşti oameni minunaţi şi-au propus să creeze un eveniment sportiv naţional, un maraton naţional dedicat copiilor cu autism, prevăzut să aibă loc în municipiul Tulcea. Evenimentul va reuni sportivi din 30 de oraşe ale ţării şi va fi  itinerant, Tulcea fiind evident reprezentată de <<Spartani>>”, a spus primarul Hogea.

Din echipa tulceană de ultramaraton „Spartanii” fac parte: Sorin Andrici, Andreea Stoian, Mariana Stoian, Alexandru Stoian, Florica Perianu, Iulian Caraman, Borisov Ion, Liviu Urlih, George Bulgaru, Cornel Vasiliu, Cristi Ică, Rovin Răţoiu, Vicenţiu Hosu, Florin Mihailenco, Radu Blejan, Dinu Bunu, Sandu Botnari, Dan Ene, Ion Vrânceanu, Marian Oancea, Ana Maria Muscă, George Costea şi Aurelian Stanciuc.