Florin Pascale, primarul în funcţie al comunei Niculiţel, din partea PSD, va candida pentru un nou mandat, de data acesta din partea PRO România.

Actualul primar al comunei Niculiţel spune că a făcut această alegere deoarece PSD Tulcea a ales să susţină un alt candidat la funcţia de primar.

„Am făcut această alegere deoarece partidul  în care mă aflam a ales să nominalizeze un alt candidat la Primăria comunei Niculiţel. Nu am înţeles care au fost motivele, am fost pus în faţa faptului împlinit. Am decis să merg înainte să pot continua proiectele pe care le-am dorit. Susţinerea unui partid este importantă pentru candidatura unui primar. Mă simt destul de bine în mijlocul noii echipe, pentru că îi cunosc pe majoritatea din structura de conducere de mult timp. Am colaborat bine înainte şi încercăm să o facem şi în continuare”, ne-a declarat primarul Florin Pascale.

PRO România Filiala Tulcea a anunţat de altfel în mediul online susţinerea candidatului Florin Pascale.

„În mandatele sale a schimbat faţa comunei urmărind dezvoltarea durabilă şi sustenabilă a localităţii prin investiţii din fonduri locale, fonduri guvernamentale şi fonduri europene. Îl susţinem pentru a continua modernizarea comunei şi pentru a finaliza cu succes proiectele deja începute în infrastructura rutieră, în îmbunătăţirea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare, în infrastructura de învăţământ şi cultură”, au transmis reprezentanţii PRO România Filiala Tulcea.

Florin Pascale are 52 de ani şi se află la al treilea mandat de primar al comunei Niculiţel.