Judeţul Tulcea a înregistrat în luna iulie o creştere în ceea ce priveşte înfiinţarea de firme cu capital străin. Conform datelor Oficiului Naţional al Registrului şi Comerţului (ONRC), în luna iulie 2020, în judeţul nostru au fost înmatriculate trei societăţi cu participare străină la capital social subscris, cu o sumă totală investită în valoare de 185,9 euro. De la începutul anului până în momentul actual au fost înfiinţate opt firme cu capital străin cu un total exprimat în valoare de 350,7 euro.

Potrivit aceloraşi date statistice, în luna iulie a anului trecut, în judeţul Tulcea a fost înmatriculată doar o societate cu participare străină, dar cu toate acestea suma investită a fost mult mai ridicată, în valoare de 14.829 euro.

Judeţul Tulcea se clasează pe ultimele locuri în România în ceea ce priveşte numărul societăţilor cu participare străină la capitalul subscris. Astfel, în perioada 1991 – 31 de-cembrie 2019, în judeţul nostru au fost înmatriculate numai 596 de firme străine. Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA