„Avem şansa să lucrăm în aceeaşi echipă: de la preşedintele ţării şi guvern până la administraţia locală şi judeţeană. Să nu o irosim!”

Tulcenii au, începând din 28 septembrie, şansa unei echipe unitare la conducere. Vom avea guvern PNL nu doar până în decembrie, ci cel puţin până în 2024, pentru că preşedintele ţării Klaus Iohannis a spus în repetate rânduri că viitorul cabinet va fi construit în jurul PNL.

Astfel, la finalul zilei de 27 septembrie vom şti încotro se va îndrepta Tulcea şi care va fi viitorul acestui judeţ.

PNL va avea preşedintele ţării, guvernarea centrală, o majoritate parlamentară consistentă, dar şi cele mai multe primării şi consilii judeţene.

Tulcea are o şansă imensă de dezvoltare în următorii ani şi sunt sigur că această şansă, poate una ivită într-o generaţie, nu va fi irosită. Judeţul nostru este la un pas să aibă aceeaşi administraţie, de la preşedintele ţării până la administraţia locală.

De prea multe ori au apărut animozităţi şi piedici în plan politic, care au dus la blocarea unor proiecte importante pentru cetăţeni. Sunt cunoscute deja în spaţiul public disputele apărute din senin între primari şi şeful de consiliu judeţean sau între şeful de CJ şi reprezentanţii guvernului. Oricât de bune ar fi intenţiile, lucrurile nu se pot clădi în adversităţi politice şi în scandal continuu, ci în echipă, cu calm, luciditate şi multă muncă.

Alegerile locale de peste mai puţin de două săptămâni sunt cruciale pentru viitorul judeţului. E o şansă pe care noi tulcenii trebuie să o fructificăm. Deja e târziu, nu mai e nici un minut de pierdut.

Alegerea e simplă: PNL înseamnă progres şi dezvoltare, dar şi patru ani de linişte în care vom trage cu toţii în aceeaşi direcţie. Trebuie să încetăm cu luptele politice, avem suficientă treabă pentru a ne pierde vremea cu lupte interminabile.

Nu mai avem aşadar timp şi vrem ca Tulcea să intre în rând cu judeţele dezvoltate. Avem potenţial, avem oameni de calitate şi mai important ştim ce trebuie făcut. Am văzut că guvernările PSD au fost un dezastru pentru România. A venit vremea pragmatismului, a lucrurilor făcute temeinic, în interesul cetăţenilor.

Suntem motivaţi nu doar să câştigăm alegerile, ci să ne apucăm serios de treabă! Uniţi într-o echipă solidă, pentru Tulcea!