Curtea de Apel Constanţa a decis, săptămâna trecută, îndreptarea erorii materiale în cazul dosarului privind sistarea lucrărilor de reabilitare a falezei Dunării în favoarea Judecătoriei Tulcea, în loc de Judecătoria Constanţa.

„Soluţia pe scurt: Încheiere Admite sesizarea de îndreptare a erorii materiale. Îndreaptă eroarea materială din considerentele şi din dispozitivul sentinţei civile nr. 54/18.12.2020 pronunţată de Curtea de Apel Constanţa în dosarul nr.7159/327/2020, în sensul menţionării stabilirii competenţei de soluţionare în favoarea Judecătoriei Tulcea, în loc de Judecătoria Constanţa, cum eronat s-a menţionat. Definitivă, Îndreptarea se va face în ambele exemplare ale hotărârii. Pronunţată în şedinţă publică azi, 22.12.2020″, se arată în soluţia pe scurt a Curţii de Apel Constanţa.

Dosarul s-a aflat iniţial atât pe rolul Judecătoriei Tulcea, cât şi al Tribunalului, ambele instanţe însă şi-au declinat competenţa. Constatându-se existenţa unui conflict negativ de competenţă între cele două instanţe, soluţionarea acestuia a fost înaintată către Curtea de Apel Constanţa, care dintr-o eroare materială a decis că dosarul se va judeca la Judecătoria Constanţa, în loc de Judecătoria Tulcea.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.