Alte două fluxuri de vaccinare anti-Covid vor fi deschise la nivelul judeţului în oraşele Măcin şi Isaccea, începând cu data de 10 februarie.

„Din data de 10 februarie vom deschide două noi fluxuri de vaccinare în Măcin şi Isaccea. Mai multe fluxuri nu pot fi deschise din cauza lipsei de doze pentru că în funcţie de numărul de doze care se dau la nivel naţional se repartizează pe judeţe. Nouă ne-au fost repartizate doar două fluxuri cu toate că am solicitat patru”, ne-a declarat prefectul Cristian Iordan.

Peste  700 de persoane au fost imunizate în ultimele săptămâni de echipa mobilă a Centrului de vaccinare anti-Covid din municipiul Tulcea, cele mai multe persoane fiind cele asistate în centrele sociale din judeţ.

Potrivit datelor făcute publice de Prefectura judeţului, până pe data de 25 ianuarie, 546 de beneficiari ai centrelor sociale din Tulcea, Babadag, Horia, Tichileşti şi Zebil au fost imunizaţi de echipa mobilă de medici.

De asemenea, până în această lună, au fost vaccinate 90 de persoane imobilizate sau greu transportabile, 103 persoane dializate şi 54 de militari ai Ministerului Apărării Naţionale.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.