Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, colonel Ion Bordei, s-a vaccinat ieri anti-Covid, la Centrul Militar Judeţean Tulcea. Colonelul Ion Bordei spune că este un gest de responsabilitate civică.

,,Consider că vaccinarea împotriva COVID-19 reprezintă un gest de responsabilitate civică, o acţiune importantă prin care putem reduce riscul de îmbolnăvire şi riscul de a dezvolta o formă severă de boală”, a declarat şeful IJJ Tulcea, Ion Bordei.

Pe lista deschisă în cadrul Centrului Militar Judeţean Tulcea s-au înscris până în prezent o treime din jandarmii tulceni, exprimându-şi dorinţa de a se vaccina împotriva COVID-19, potrivit unui comunicat al IJJ Tulcea.

În perioada următoare, va continua imunizarea angajaţilor inspectoratului, aceasta încadrându-se în cea de a doua etapă a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, care include populaţia cu grad de risc şi lucrători care desfăşoară activităţi în domenii-cheie.

De la debutul pandemiei, la nivelul IJJ Tulcea au fost confirmate şapte cazuri de infectare cu SARS-CoV-2,  în prezent nefiind înregistrate astfel de cazuri.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.