Reprezentanţii PNL Tulcea analizează în structura judeţeană profilul viitorului candidat liberal la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

„Suntem în discuţii cu primarii, consilierii, colegii, apoi vom înainta un proiect de hotărâre pentru alegerea unui vicepreşedinte. Vom vedea părerile primarilor din teritoriu, pentru că ei lucrează cel mai mult cu instituţia Consiliului Judeţean şi ale viceprimarilor acolo unde nu avem primari”, ne-a declarat preşedintele PNL Tulcea, Ştefan Ilie.

Demersul vine după ce Daniel Geambazu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, şi-a anunţat demisia din funcţie, după numai două săptămâni de când a fost ales, din motive de incompatibilitate. Daniel Geambazu, PNL, şi Victor Tarhon, PMP, au fost aleşi luna trecută pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Tulcea în urma votului exprimat de consilierii judeţeni.

În cadrul şedinţei de atunci au fost propuşi patru consilieri pentru a ocupa funcţia de vicepreşedinte în cadrul CJ, Dumitru Mergeani – PSD, Ştefana Zibileanu – Pro România, Daniel Geambazu – PNL şi Victor Tarhon – PMP.